Descargar EBOOK Bestioles curioses. martí ratolí autor ANTOON KRINGS gratis online


Descargar EBOOK Bestioles curioses. martí ratolí autor ANTOON KRINGS gratis online Título Del Libro: Bestioles curioses. martí ratolí
El autor del libro: ANTOON KRINGS
El editor: BLUME
ISBN 13: 9788498017601
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 685 Kb

Read full description of the books:-Ara que han segat els camps, cal recollir el blat de seguida -van dir els pares ratolins a la seva família de ratolins-. No tornarem fins a la nit, així que feu bondat i no us allunyeu de casa. Podeu jugar al jardí o al prat daquí al costat, però sobretot no aneu al bosc. El bosc no és un lloc segur...Martí, el més atrevit, va ser el primer en sortir de casa, seguit dun reguitzell de germans i germanes amb moltes ganes de divertir-se. Els ratolins jugaven amb tant entusiasme que aviat van oblidar la promesa feta als seus pares de no allunyar-se...   Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura dallò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts. Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.


El autor es ANTOON KRINGS escribió un interesante libro titulado Bestioles curioses. martí ratolí. El libro de la publicó la editorial BLUME, y en este momento por el libro de Bestioles curioses. martí ratolí PDF ISBN (9788498017601) es necesario pagar 4.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Bestioles curioses. martí ratolí EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ANTOON KRINGS, que te pueden gustar, igual que el libro de Bestioles curioses. martí ratolí EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Bestioles curioses. martí ratolí EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Bestioles curioses. martí ratolí PDF
Descargar en EPUB Bestioles curioses. martí ratolí EPUB
Descargar en DOC Bestioles curioses. martí ratolí DOC
Descargar en TXT Bestioles curioses. martí ratolí TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Bestioles curioses. martí ratolí


Sergio

El libro ha traído cambios en la vida!

Alejandro

Tienes tiempo libre? Me he ahorrado para Usted. No desperdicies viviendo en este libro!!!

Nerea

El libro, que me ha cambiado la conciencia de

Manuel

El libro es increíble, la magia que se puede llevar con usted.

Julia

La chapucera! Se puede hacer mejor.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Bestioles curioses. martí ratolí autor ANTOON KRINGS gratis online

PDF: bestioles-curioses-mart-ratol.pdf Bestioles curioses. martí ratolí PDF
EPUB: bestioles-curioses-mart-ratol.epub Bestioles curioses. martí ratolí EPUB
DOC: bestioles-curioses-mart-ratol.doc Bestioles curioses. martí ratolí DOC
TXT: bestioles-curioses-mart-ratol.txt Bestioles curioses. martí ratolí TXT